19. januar 2017

BRIS

BRIS er eit band beståande av fem erfarne musikere frå Bergen og omegn.

Arthur Lien og Geir Skjelnes har spilt sammen siden 1980 og er stammen i bandet. I tillegg har vi Gunnar Engevik, som er bandets låtskriver. Gunnar var tidligere medlem av gruppa «KIVI», som i 1994 hadde 13 førsteplasser på Norsktoppen med sin tolkning av «Den dag kjem aldri». låten lå inne på listene i 46 uker.

Bandets nyeste tilskudd er John Steinar Sandven, som har spilt profesjonelt rundet omkring i Europa med diverse band, og Per Ellingsen som har gitt ut 2 soloalbum.

Ellingsens låt «My brother knew this guy» har ca. 28.000 visninger på YouTube og ble også nr. 1 på Norwegian Country Radio. Per Ellingsen ble kåret til årets nykommer og beste mannlige artist av NRK Country Jukebox i 2010.

BRIS er mykje brukt på festivalar, dansetilstellingar og events. I tillegg til egen musikk leverer de røffe, dansbare versjoner av kjente låter. Bandet gav ut CD’en «Varme vindar» høsten 2012, som debuterte med en fin 8. plass på VGs topp 40 liste.

Bandet er kjent for utadvent sceneopptreden, smittande humør, stor allsangfaktor og god og klar lyd med behageleg “trøkk”. Etter ein kveld med BRIS er du  “Svett, Sliten og Lykkelig”.

bris-band.no